évadzáró 2023/2024 Tag

Posts tagged "évadzáró 2023/2024"

Formabontó kísérleti előadásokat és fesztiváldíjakat hozott az elmúlt évad a Budapest Bábszínháznak. A következő, 75. jubileumi évre programsorozattal és öt új bemutatóval készül a társulat. A bábmozgató szakkörös gyerekek bemutatójával kezdődött a Budapest Bábszínház évadzáró társulati ülése, ahol elhangzott: 333 előadást játszott a teátrum a 2023/24-es évadban, a drámapedagógiai Mozgató Programnak 62

A koronavírus-járvány sem szegte kedvét a Vojtina Bábszínház kedvelőinek, hisz ismét növekvő, már-már a teljesítőképesség határát jelző néző-és bérletszámmal zárja a 2023/2024-es évadot az intézmény. Szeptembertől rekordszámú, több mint 44 ezer gyermek fordult meg a bábszínház Kálvin téri és Kossuth utcai játszóhelyein, s csaknem 7200 bérletes nézővel büszkélkedhetnek. Asbóth Anikó, a bábszínház igazgatója

Lassan a végéhez ér a Kövér Béla Bábszínház 2023/24-es szezonja. A mai évadzárón végigvették a bábszínház idei előadásait, eredményeit, rengeteg fesztiválját, valamint a gyermekeknek szervezett színes eseményeit. Kiss Ágnes igazgató azt is elárulta, hogy a jövő héten kezdődik meg a bábszínház nézőterének felújítása. Presits Tamás bábszínész lett az évad legjobb dolgozója. – Örömömre szolgál, hogy idén is én